Opwarm- en afbakadvies
Uw Echte Bakker staat u altijd bij met raad en daad. Hieronder adviseren u over de temperaturen in graden en de duur in minuten waarop u onze producten het beste kunt opwarmen en afbakken.
Theo's opwarmadvies
Graden | Minuten | |
Worstenbroodje | 180o | 7 |
Mini worstenbroodje | 180o | 6 |
Pittig worstenbroodje | 180o | 8 |
Saucijzenbroodje | 180o | 8 |
Mini saucijzenbroodje | 180o | 6 |
Roomboter amandelstaaf | 170o | 8 |
Appelbol suiker(vrij) | 170o | 12 |
Kerststaaf | 170o | 10 |
Kerstkrans | 170o | 10 |
Stokbrood | 170o | 6 |
Kaiserbroodje | 180o | 4 |
Pistolet | 180o | 4 |
Meergranenbroodje | 180o | 4 |
Croissant | 180o | 4 |
Ciabatta | 180o | 4 |
Kaascroissant | 180o | 4 |
Hamkaascroissant | 180o | 4 |
Theo's afbakadvies
Graden | Minuten | |
Afbakstokbrood | 180o | 8 |
Afbakkaiserbroodje | 180o | 6 |
Afbakmeergranenbroodje | 180o | 6 |
Afbakcroissant | 180o | 6 |
Afbakciabatta | 180o | 8 |
Bij het opwarmen en afbakken van onze producten is een klein beetje gevoel nodig. Immers, iedere oven heeft zijn eigen karakter. Belangrijk is wel dat de oven altijd voorverwarmd is.
Geniet van onze producten!