Theo Pastoor
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkels letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Ambacht

Bij Theo Pastoor, De Echte Bakker staat ambacht hoog in het vaandel. Sinds onze start in 1990 zijn we toegelaten tot het Echte Bakkersgilde. Wij voldoen al ruim 30 jaar aan alle strenge eisen die het Gilde stelt op het gebied van kwaliteit. De winkels worden regelmatig beoordeeld op bediening, hygiëne, presentatie en uitstraling. Bij Theo Pastoor, De Echte Bakker proef je de passie voor het vak.

Worstenbrood

Afgelopen jaren zitten wij standaard bij de 10 finalisten van ‘Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje’ en we zijn maar liefst 4 keer nummer 1 geworden! Van verre komen mensen ons worstenbrood halen. Het worstenbroodje is een snack, maar inmiddels ook het best lopende product dat wij verkopen. Bent u geïnteresseerd in ons worstenbrood, voor eigen gebruik of eventuele doorverkoop, maar woont u niet in de buurt van onze winkel, neem dan contact met ons op, zodat wij kunnen meedenken ons worstenbrood bij u te laten bezorgen.

Theo Pastoor, De Echte Bakker

St. Josephstraat 70
5017 GJ Tilburg
0135425955
maandag 07:00 - 18:00
dinsdag 07:00 - 18:00
woensdag 07:00 - 18:00
donderdag 07:00 - 18:00
vrijdag 07:00 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten